- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Badr Hari verdacht voor twee mishandelingen

25-07-2012

Vandaag moet 27-jarige kickbokser Badr Hari zich melden bij de recherche in Amsterdam. Hij moet daar zijn verklaring afgeven omdat hij verdacht wordt bij ten minste twee mishandelingen.

Indien Badr Hari niet komt opdagen wordt hij per direct gearresteerd. De recherche weet waar hij verblijft. Volgens ingewijden zou de bokser zich vrijwillig aangeven.

Afhankelijk van zijn verklaring beslist de politie of Badr Hari zal worden opgepakt. De verdachte kickbokser heeft alle beschuldigingen eerder ontkend, maar zou van plan zijn terug te komen op zijn verhaal.

Het is niet duidelijk of het gaat om een verklaring over de zware mishandeling tijdens dancefeest Sensation White, begin deze maand in de Amsterdam ArenA, zou Hari de 38-jarige zakenman Koen Everink hebben mishandeld in een skybox. Het slachtoffer houdt waarschijnlijk blijvend letsel over aan de aanval.

Sleutelwoorden:
mishandeling, verklaring, badr hari, kickbokser, gearresteerd, politie, beschuldigingen,

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)