- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk bedrijfsongeval Betonson

25-07-2012

Een noodlottige ongeval maandagavond bij het Kamper bedrijf Betonson is het derde ongeval bij het bedrijf waarbij een dode valt te betreuren.

Vorig jaar kreeg het bedrijf van de Arbeidsinspectie een flinke boete wegens nalatigheid. Toch staat Betonson bij de inspectie bekend als een voortrekker in de branche.

Onduidelijkheid over de toedracht van het bedrijfsongeval

Over de toedracht van het ongeval van maandagavond is nog niets duidelijk. Een 23-jarige medewerker uit Kampen kwam om het leven tijdens de betonproductie. Volgens een politiewoordvoerder onderzoekt de arbeidsinspectie de omstandigheden en kan het even duren voor meer duidelijk wordt.

De boete van 16.000 euro volgde op het onderzoek naar de dood van een 22-jarige werknemer, eind 2009. De man kwam tijdens zijn werk terecht onder betonplaten. De inspectie verweet Betonson dat het slachtoffer op een plek werkte waarvoor hij specifieke deskundigheid miste. In 2003 viel een zelfde soort ongeluk te betreuren bij het bedrijf.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval betonson, ongeval eindhoven, betonson eindhoven, betonson kampen, bedrijfsongeval vergoeding

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)