- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden door explosie Eemshaven

24-07-2012

Bij een bedrijfsongeval in de Eemshaven zijn zaterdag twee mensen gewond geraakt. De mannen waren bij een bedrijf aan de Huibertgatweg in de Eemshaven bezig met elektronisch onderhoud toen er een explosie ontstond.

Hierdoor liep een 46-jarige man uit Hilversum brandwonden op aan zijn gezicht en armen. Een 40-jarige man uit Den Hoorn had brandwonden op zijn bovenlichaam. Beide mannen zijn per ambulance naar het Martini ziekenhuis in Groningen gebracht.

Het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter om medische hulp te verlenen. Ook kwam brandweer Bierum ter plekke om een naverkenning uit te voeren. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld. Slachtofferhulp heeft de overige medewerkers opgevangen.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval vergoeding, eemshaven, ongeval hilversum, letselschade, smartengeld

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)