- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kickbokser Badr Hari aangehouden

26-07-2012

Kickbokser Badr Hari heeft zich gisteravond gemeld bij de politie. Hij is aangehouden en zal vandaag worden verhoord door de recherche. Dat heeft zijn advocaat Marnix van der Werf bevestigd.

Gisteren werd al bekend dat Hari zich wilde aangeven bij de politie. Hari en zijn advocaat zouden volgens persbureau Novum op dat moment nog met justitie in overleg zijn geweest over de voorwaarden waaronder hij zich op het politiebureau zou melden. De kickbokser zou bang zijn geweest door een arrestatieteam te worden ingerekend.

Verdachte zware mishandeling

Badr Hari wordt verdacht van twee gevallen van zware mishandeling. Zo zou hij zakenman Koen Everink hebben mishandeld tijdens het dancefeest Sensation White in de Amsterdam Arena. Ook de mede-eigenaar van een Amsterdamse club heeft aangifte gedaan tegen Badr. De ondernemer zou in zijn eigen zaak, Club Air, ernstig mishandeld zijn door de vechtsporter.

Zelf gemeld op politiebureau

Hari was de afgelopen weken in het buitenland. Om te voorkomen dat hij bij terugkomst met veel tumult zou worden aangehouden, had Hari met het Openbaar Ministerie afgesproken dat hij zich zelf zou melden op een politiebureau.

Hari is een succesvolle kickbokser die zich in de grote K-1-toernooien profileert. K-1 is een combinatie van een aantal vechtsporten. Sinds enige tijd heeft hij een relatie met Estelle Cruijff, de ex van oud-voetballer Ruud Gullit.

Sleutelwoorden:
badr hari aangehouden, badr hari, zware mishandeling, letselschade, schadevergoeding, rechtzaak

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)