- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval in Maastricht

31-07-2012

Maandagmiddag is er op een bouwplaats aan de Willem Alexanderweg in Maastricht is een medewerker om het leven gekomen door een bedrijfsongeval.

De medewerker is omstreeks 15:45 uur tijdens zijn werkzaamheden aan zijn hoofd geraakt met een compressor door een losgeschoten slang. De verwondingen waren zo ernstig dat het slachtoffer ter plekke overleed. Politie en arbeidsinspectie stellen een onderzoek in naar de juiste toedracht van het tragische ongeval.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, bouwplaats, ter plaatse overleden, verwondingen, slachtoffer

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)