- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Moeder en zoon in zwaargewond na ongeval

19-07-2010

HAREN (Landhegge) (D) – Bij een ongeval zijn zondagmorgen op de L48 tussen Haren en Landhegge een 48-jarige vrouw en haar 26-jarige zoon zwaargewond geraakt.

Moeder en zoon liepen terug van een schuttersfeest naar huis, toen ze werden aangereden door een taxi. Het is nog onbekend of het duo op de weg of in de berm liepen. Er bestaat ook een mogelijkheid dat ze de taxi wilden laten stoppen om mee te rijden.

De vrouw is in kritieke toestand per helikopter over gebracht naar het ziekenhuis in Bremen, haar zoon, eveneens in kritieke toestand is per ambulance naar het ziekenhuis in Meppen gebracht.

De taxichauffeur liep bij het ongeval lichte verwondingen op.

(bron: www.radiowesterwolde.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval haren, ongeluk meppen, zwaar gewond, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)