- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kleine kind te water geraakt

03-08-2012

Donderdag is een één jarige jongetje te water geraakt op de Langweerderwielen. Het kleine kindje is door het direct ingrijpen uit het water gehaald en eerste hulp gekregen door een arts die toevallig op een nabij gelegen boten aanwezig was.

De waterpolitie en de provinciale waterstaat hield toezicht rondom het water omdat het druk was vanwege het Skûtsjesilen. Nadat het Skûtsjesilen was afgelopen gingen de zeilbootjes terug. Door een golf van een inhalende boot schommelde het bootje erg. Hierdoor viel het kleine jongetje uit zijn stoel en gleed het water. Hij kwam tussen twee schepen terecht. Omstanders sprongen direct het water in en anderen waarschuwden de hulpdiensten. De waterpolitie was snel ter plaatse voor eerste hulp, er is direct landingsplek voor de traumahelikopter gecreëerd.

Het kleine jongetje is samen met zijn moeder met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Zijn situatie is stabiel en buiten levensgevaar.

Sleutelwoorden:
te water, ziekenhuis, traumahelikopter, levensgevaar, eerste hulp, waterpolitie, Skûtsjesilen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)