- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kop-staartbotsing in Maarn

07-08-2012

Maandagmiddag rond 15:15 uur is er een kop-staartaanrijding gebeurt op de Amersfoortseweg bij Maarn. Een vrouw is gewond geraakt en liepen andere betrokkenen nekletsel op. Er waren drie auto’s en een caravan betrokken bij de zwaar ongeval.

Een 61-jarige automobilist uit Amersfoort reed over de Amersfoortseweg. Vlak voor het viaduct van de Rijksweg A12 botste hij door een onbekende oorzaak op een auto voor hem, die bestuurd werd door een 20-jarige automobilist. De 20-jarige automobilist botste vervolgens op een auto met een caravan voor hem, bestuurd door een 52-jarige automobilist.

Een 53-jarige vrouw, die achterin de middelste auto zat, raakte bekneld. De brandweer bevrijdde haar, waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De andere betrokkenen hadden last van hun nek.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, bot-staartbotsing, nekletsel, bekneld, botsing, ziekenhuis, zwaar ongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)