- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond door ongeval in Sappemeer

09-08-2012

Woensdagmiddag is een 28-jarige fietser ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Vosholen in de gemeente Sappemeer.

De fietser wou de weg oversteken en werd geschept door een auto, bestuurd door een 26-jarige inwoner van Sappemeer. De traumaheli was ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met de traumahelikopter het ziekenhuis in Groningen gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft uitgebreid onderzoek verricht, de automobilist is door de politie meegenomen voor verhoor. De Vosholen is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, politiem verkeer, sappemeer, traumahelikopter, geschept

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)