- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval in Oirschot

13-08-2012

Zaterdag rond 16:30 uur is een man op de binnenplaats van een bedrijf aan het Koningshof ernstig gewond geraakt door een bedrijfsongeval.

Een vrachtwagen was betrokken bij het ongeval. Wat er precies gebeurt is is nog niet bekend. De brandweer kwam ter plaatse en schermde het ongeval af met een groot wit scherm. Het traumateam werd om assistentie gevraagd, de piloot van de traumahelikopter op het naastgelegen terrein aan de grond. De zwaar gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, onder begeleiding van de trauma-arts.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, vrachtwagen, oirschot, traumateam, ziekenhuis, brandweer

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)