- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser overreden in Sprang-Capelle

16-08-2012

Woensdagochtend is er een verkeersongeval gebeurt in Sprang-Capelle. Een fietser overreden door een auto.

De slachtoffer kwam onder het rechter voorwiel van de auto terecht, maar was volgens getuigen was hij nog wel aanspreekbaar. Het ongeluk gebeurde rond 11:30 uur op de Burgemeester Vermeulenstraat. Vermoedelijk reed de automobilist vooruit de oprit af en heeft vermoedelijk de fietser daarbij over het hoofd gezien. De man belandde samen met zijn fiets onder de auto. De brandweer moest komen om de man onder de auto uit bevrijden. Hoe ernstig de letsel van het slachtoffer is, is niet bekend. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, slachtoffer, fietser, onder de auto, letselschade, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)