- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met 3 gewonden in Breda

21-08-2012

Maandagochtend is er op de kruising van de Heuvelbrink en de Willem Barentszstraat in Breda een moeder met haar kinderen, jongen en meisje door een auto aangereden.

Eén van haar kinderen zou er slecht aan toe zijn. De slachtoffertjes werden op de kruising geschept door de auto. Vlak na het ongeval was er een traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het jongetje is met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou na de aanrijding niet meer hebben bewogen. Volgens omstanders reed de auto bij één van de kinderen over de benen. De moeder en haar dochter zouden lichte letsel hebben.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, breda, letsel, over benen rijden, geschept, traumahelicopter

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)