- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee leerlingen gewond na drinken ranja

24-08-2012

Afgelopen woensdag is er tijdens de introductieavond voor eerstejaars op het ROC Tilburg dronken twee 16-jairge meisjes van een bekertje ranja dat op een tafel met ongeveer twintig bekertjes stond. Een jongen dronk ervan en spuugde meteen weer uit, de twee meisjes dronken het spul op en raakten daardoor gewond.

Ze werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De verwondingen van twee 16-jarige meisjes, brandwonden en blaren in mond, keel en wellicht ook slokdarm, zijn zo ernstig dat zij op de intensive care afdeling werden opgenomen. Een 16-jarige jongen die het spul direct had uitgespuugd mocht na behandeling naar huis.

Uit getuigenverklaringen en technisch onderzoek blijkt dat de bekertjes ranja in de spoelkeuken werden ingeschonken. Toevallig zat het reinigingsmiddel voor de vaatwasser in eenzelfde soort kan als waarmee de ranja werd ingeschonken, aldus de politie.

Na onderzoek is gebleken dat de twee gewonden bijtend middel hebben binnen gekregen. De politie concludeert dat het incident waar twee meisjes ernstig gewond raakten omdat reinigingsmiddel werd verwisseld met ranja, een triest ongeluk is geweest.''Er is niets gebleken van een mogelijk strafbaar feit’’, staat vrijdag in een verklaring van de politie.

De 16-jarige slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis. Met een van hen gaat het al wat beter. De situatie van het andere meisje is ernstiger. Ze is buiten levensgevaar, echter zal ze lang moeten herstellen.

Sleutelwoorden:
ranja, tilburg, ranja, gewond, bijtend middel, levensgevaar, slachtoffers, gewond, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)