- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden door verkeersongeval

28-08-2012

Maandagmiddag is er bij een verkeersongeval in Exloërveen zijn twee mensen gewond geraakt.

Het ongeval ontstond rond 12:40 uur, vermoedelijk door een voorrangsfout. Eén van de twee auto’s schoot na de botsing door, een weiland in. De brandweer werd opgeroepen, maar deze hoefde geen auto open te knippen. De aard van het letsel van de twee slachtoffers is niet bekend. De schade aan beide voertuigen is groot. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, aard ongeval, gewonden, toedracht, slachtoffers, onderzoek

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)