- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Meisje (5) uit Aruard gebeten door hond

15-09-2007

Een 5-jarige meisje uit Aruard is vrijdagmiddag plotseling aangevallen door een hond

Een hond kwam plotseling aanrennen toen het meise aan het spelen was aan de Wessel Gansfortstraat. Het meisje is gebracht naar het ziekenhuis, ze had over haar lichaam verspreid bijtwonden. De politie heeft de hond in beslag genomen, en het voorval wordt onderzocht.

Sleutelwoorden:
ongeluk groningen, meisje gebeten door hond, meisje aangevallen, ongeluk aduard, hondenbeet, honden beet, bijtwonden

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)