- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

2 gewonden en ravage op A58 door verkeersongeval met vrachtwagen

30-08-2012

Donderdag is de A58 tussen Bergen op Zoom en Breda is in beide richtingen afgesloten. Na een ongeluk met een vrachtwagen is een enorme ravage ontstaan. Naar verwachting duurt dat tot 20.00 uur, meldde de ANWB.

Donderdagochtend rond 09.30 uur schoot tussen de afritten Rucphen en Sint Willebrord een vrachtwagen door de middenberm en botste op een vrachtwagen uit tegengestelde richting. Vervolgens botste hij op een personenauto. Die truck ligt nu op z’n kant op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er zijn twee gewonden gevallen. De vrachtwagen was geladen met oud papier. Dat ligt verspreid over de snelweg. Het verkeer zit daardoor muurvast en kan geen kant op.

De vrachtwagenchauffeur raakte gewond en kwam bekneld te zitten in zijn cabine. Hij en de bestuurder van de personenauto werden naar een ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, ravage, a58, ongeval, vrachtwagen, gewond, letsel, ongedeerd.

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)