- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto uit de bocht gevlogen in Vlaardingen

31-08-2012

Donderdagavond is er een auto met daarin twee mannen uit de bocht gevlogen tijdens een politie achtervolging bij de Vlaardingse Holywijk.

De auto kwam op de hoek van de Zwaluwenlaan met de Reigerlaan half in de berm tot stilstand. De twee mannen gingen nadat zij in de bosjes gestrand waren te voet verder. √Č√©n van de twee gaf zich na tientallen meters rennen over aan de politie. De andere man rende weg richting Schiedam. De politie en Toezicht en Handhaving deden nog een poging om de man te vinden, maar dat is niet gelukt.

De achtervolging begon nadat de politie de bestuurder op de Sperwerlaan wilden aanspreken op het rijden zonder verlichting. De bestuurder was niet van plan om te stoppen en ging er vervolgens met hoge snelheid van door.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, politie, getrand, hoge snelheid, schiedam, vlaardingen, bocht gevlogen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)