- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letsel opgelopen na val van ladder

04-09-2012

Maandag heeft er aan de Dassenrade in Den Haag een nog onbekende persoon letselschade opgelopen, door val van ladder.

Het slachtoffer is van een ladder gevallen en kwam terecht op een tuinhuisje/schuur. De ambulance en de brandweer waren aanwezig om met de hoogwerker hulp te verlenen. Het slachtoffer werd op de wervelplank gelegd, met de hoogwerker naar beneden gehaald en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzet van de vele hulpverleners trok veel toekijkers.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, val van ladder, dassenrade, ambulance

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)