- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met 4 gewonden in Oirschot

07-09-2012

Donderdagavond rond half tien is op de A58 bij Oirschot een verkeersongeval gebeurt. Bij deze ongeval zijn vier mensen gewond geraakt, waarvan één met ernstig letsel.

De slachtoffer met ernstig letsel zou met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht worden maar de helikopter kon niet opstijgen door een defect. Later is het slachtoffer met de ambulance alsnog naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

De A58 richting Eindhoven was lange tijd volledig afgesloten.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, ernstig, weg afgesloten, Oirschot, ongeval, gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)