- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Explosie met acht gewonden in Nuoncentrale

12-09-2012

Woensdagochtend is er in de Nuoncentrale in Velsen een grote explosie geweest, gevolgd door een paar kleine explosies. Daarbij hebben volgens een woordvoerster van de Veiligheidsregio acht mensen letsel opgelopen. Drie van hen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De overige vijf zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het terrein is ontruimd, er zijn geen mensen meer binnen. Volgens de woordvoerster heeft iedereen in de omgeving nog stroom. Volgens een woordvoerster is het een incident in de hoogspanningsinstallatie op het terrein van de energiemaatschappij. Volgens haar is er door medewerkers van Nuon geschakeld in de hoogspanningsinstallatie en is de explosie ontstaan. Een van de medewerkers van Nuon is hierbij ernstig gewond geraakt.

De gascentrale stond woensdagochtend tijdens het incident uit. Hulpdiensten inspecteerden in de loop van de ochtend of de situatie op het terrein veilig is. De kleine brand na de explosies is snel geblust, zo wil de Veiligheidsregio ook voorkomen dat er opnieuw brand uitbreekt.

Sleutelwoorden:
gewonden, letsel, explosie, brandgevaar, nuoncentrale, ziekenhuis, hoogspanninginstalatie

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)