- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde door een busongeluk

14-09-2012

Donderdag middag rond 17:30 is er een Qbuzz busongeluk op de A7 bij Beetsterzwaag gebeurt. Daarbij heeft een passagier van de lijnbus letselschade opgelopen.

Het verkeersongeval gebeurde doordat de lijnbus uit moest wijken voor een personenauto. De chauffeur van een vrachtauto, die geladen is met bermgras, moest door de uitwijking van de bus krachtig op de rem staan. Toch kon de vrachtwegenchauffeur een botsing niet voorkomen. De bus begon door hierdoor te slingeren, kwam in de berm terecht en schampte een praatpaal.

De buschauffeur wist de bus weer op de weg krijgen, maar door de schade begon het voertuig te slingeren en ging een paar keer bijna kantelen. Ongeveer 100 meter verder kon de bus op de vluchtstrook tot stilstand worden gebracht.

In eerste instantie leken er geen gewonden te zijn gevallen, maar later werd er een passagier uit de bus onwel. De passagier is met een opnieuw opgeroepen ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, qbuzz, beetsterzwaag, bus, passagier gewond, uitwijken, ambulance, vluchtstrook

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)