- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in een industriepand Enschede

19-09-2012

Woensdagochtend rond 06:10 uur is er in Enschede is een grote brand uitgebroken in een industriepand aan de Joan Coststraat. Daarbij heeft één persoon letsel opgelopen.

Het industriepand is een leegstaande voormalige textielfabriek, buiten het centrum en vlakbij het station. Volgens berichten zat in het pand een sportschool 'Go4it' en verbleef er ook een zwerver. De sportschool was in 2000 ook al getroffen door de vuurwerkramp.

Het gaat om een zeer grote brand, die veel rook heeft veroorzaakt boven Enschede. De brandweer heeft woningen in de omgeving ontruimd. Ook moeten omwonenden in het gebied Boddenkampsingel, Kottendijk, Raiffeisenstraat en Hengelosestraat ramen en deuren gesloten houden, in verband met mogelijke gevaarlijke stoffen.

Sleutelwoorden:
grote brand, letselschade, vuurwerkramp, textielfabriek, gevaarlijke stoffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)