- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietsster gewond door ongeval

25-09-2012

Maandagavond is er een 37-jarige fietsster uit Groningen gewond geraakt bij een verkeersongeval in Hoogkerk.

Het ongeval gebeurde rond 19:30 uur op de Egbert Reitsmalaan. Een 39-jarige automobilist uit Groningen zag de fietsster door over het hoofd en schepte haar. De 37-jarige fietsster kwam op het wegdek terecht. Het Mobiel Medisch Team verleende eerste hulp.

Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist werd naar het politiebureau gehoord. Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.

Sleutelwoorden:
Verkeerongeval, fietsster, aanrijding, ziekenuis, mmt

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)