- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Schiedammer overleden na bedrijfsongeval

28-09-2012

Woensdagavond is een 65-jarige hoogwerker overleden bij een bedrijfsongeval aan de Kommiezenlaan in Schiedam.

Het slachtoffer was in zijn eentje bezig met verfwerkzaamheden in een loods. Tijdens zijn werkzaamheden is hij van een hoogwerker gevallen. Een familielid trof het slachtoffer rond 20:00 uur aan in het bedrijfspand.

De Schiedammer is met ernstige letsel en buiten bewustzijn naar het ziekenhuis overgebracht. Enkele uren later is hij overleden.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, slachtoffer, schiedam, hoogwerker, overleden, letsel, buiten bewustzijn

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)