- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Tiener uit Aerdenhout gewond na hondenbeet

01-07-2009

Een 16-jarige meisje in Aerdenhout is in haar bost door een hond gebeten.

De tiener uit Nieuw-Vennep was folders aan het bezorgen. Toen ze over een hek keek om een brievenbus te zoeken kwam ze een grote witte hond tegen. De hond kwam tegen haar lijf en beet haar in haar borst, hield haar vast en begon haar te schudden terwijl het meisje los probeerde te komen.

Sleutelwoorden:
honden, de honden, hond bijt, tiener gebeten, ongeluk noord-holland, ongeluk nieuw-vennep, ongeval noord-holland, dierenbeet, ongeval aerdenhout

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)