- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval in Veelerveen door aardappelrooimachine

05-10-2012

Donderdag middag is er aan de Veelerveensterweg in Veelerveen een bedrijfsongeval met een aardappelrooimachine gebeurt.

Een man kwam door een onbekende oorzaak met zijn been vast te zitten in de aardappelrooimachine en raakte hierdoor gewond. De brandweer, politie, ambulance en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse voor hulpverlening. Het lukte de hulpverleners om het beknelde slachtoffer te bevrijden. De traumahelikopter heeft vervolgens het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van zijn letsel is nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, letselschade, slachtoffer, veelerveen, aardappelrooimachine, hulpverleners, vast zitten, beenletsel

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)