- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

88-jarige vrouw overleden door verkeersongeval in Arnhem

08-10-2012

Zondag op maandag is er een 88-jarige vrouw overleden door een verkeersongeval in Arnhem.

De 99-jarige vrouw uit Gelderse Heelsum en een 86-jarige vrouw uit Hilversum werd zondag aangereden door een automobilist op een parkeerplaats. De 52-jarige bestuurder is met een open portier achteruit gereden, en raakte daarbij de vrouw die uit de auto stapte. De 99-jarige vrouw is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. Op zelfde nacht is de 99-jarige vrouw overleden.

De 86-jarige vrouw uit Hilversum hoefde niet naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, overleden, letsel, open portier, ziekenhuis, arnhem

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)