- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Leeuwarden

10-10-2012

Donderdagochtend is er op de Hemriksein bij N31 Leeuwarden vier personen gewond geraakt door een verkeersongeval.

Twee auto's kwamen op een kruispunt door een voorrangsfout met elkaar in botsing. √Č√©n van de auto's sloeg door de botsing over de kop en kwam tegen een paal terecht. Twee slachtoffers zijn door de brandweer uit hun voertuig gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval ontstonden er lange files.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, brandweer, ziekenhuis, leeuwarden, gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)