- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstige verkeersongeval met twee gewonden op N31

12-10-2012

Donderdagmiddag zijn er twee mensen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Waldwei N31.

Het verkeersongeval gebeurde tussen Garyp en Nijega. De auto waarin de personen zaten raakte door een onbekende oorzaak van de weg en sloeg over de vangrail, hierdoor kwam het voertuig over de kop op de andere weghelft terecht. Tijdens de ongeval is één slachtoffer uit de auto geslingerd en op de weg terecht gekomen, het andere slachtoffer kwam in de auto bekneld te zitten en moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Het mobiel medisch team en drie ambulances kwamen ter plaatse voor eerste hulp. Beide slachtoffers zijn per ambulance met ernstige letsel overgebracht naar het ziekenhuis

De politie is een lange tijd bezig geweest met sporenonderzoek. Hierdoor was de weg in beide richtingen afgesloten en moest het overige verkeer een omleidingsroute zoeken.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, slachtoffer, letsel, ziekehuis, vangrail, geslingerd, sporendonderzoek

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)