- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden door eenzijdig ongeval bij Kootwijkerbroek

17-10-2012

Dinsdagavond zijn er drie personen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de A1 bij Kootwijkerbroek.

De drie gewonden zijn een 39-jarige man en twee kinderen van 8 en 5 jaar. Het ongeval gebeurde rong half 8, het bestelbusje raakte door een onbekende oorzaak van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. De 39-jarige bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij is met rugletsel naar het ziekenhuis gebracht.

De twee inzittende kinderen hadden ook letselschade en moesten per ambulance ook naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, Verkeersongevallenanalyse, Kootwijkerbroek, rugletsel, gewond, letselschade , kinderen, ziekenhuis.

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)