- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Salmonellaslachtoffers eisen smartengeld van visfabrikant Foppen

18-10-2012Salmonellaslachtoffers eisen geld van Foppen

Slachtoffers van de salmonellabesmetting eisen een schadevergoeding van visfabrikant Foppen. Er hebben zich tot nu toe 18 mensen gemeld, aldus letselschade-advocaat Yme Drost.

„Ze hebben allemaal vijf tot acht dagen in het ziekenhuis gelegen en van de dokter te horen gekregen dat ze volgens een laboratoriumtest besmet zijn”, aldus Drost. De slachtoffers van de besmetting willen smartengeld en eisen van de firma een schadevergoeding voor de gemaakte ziektekosten en inkomstenverlies. Volgens letselschade-advocaat Drost gaat het om een paar honderd tot een paar duizend euro per persoon en denkt hij dat de zaak snel kan worden afgehandeld omdat bedrijven vaak zijn verzekerd.

Het visfabrikant Foppen wil nog niet reageren en wacht eerst de vermoedelijke claim af. Dinsdag meldde Foppen dat Griekenland de oorzaak is van de salmonellabesmetting van de gerookte zalmproducten. Twee slachtoffers zijn overleden en 550 anderen werden ziek door het eten van besmette gerookte zalm. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is er mogelijk een derde slachtoffer overleden door de besmetting.

Sleutelwoorden:
salmonella, slachtoffers, foppen, visfabrikant, letselschade advocaat, smartengeld, schadevergoeding, zalmproducten, claim, ziektekosten, inkomensverlies, overleden

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)