- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met ernstige letsel in Leeuwarden

22-10-2012

Maandagochtend rond 05:15 is er een 52-jarige automobilist uit Delft is zwaar gewond geraakt op de A16, net bij de Drechttunnel richting Breda.

Het 52-jarige slachtoffer had in de tunnel een eenzijdig ongeval gehad, waarbij hij zijn beschadigde auto veilig zelf kon verlaten en het tunnel uitliep. Buiten de tunnel wilde de 52-jarige man oversteken, en werd hij door een 28-jarige Rotterdammer aangereden. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met ernstige hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.

De 28-jarige Rotterdammer had niet gedronken, hij werd aangehouden en verhoord.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, hoofdletsel, zieknhuis, eenzijding ongeval, aangereden, breda, drechttunnel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)