- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaar gewonde door mishandeling in Heehugowaard

24-10-2012

Een 18-jarige jongen is zwaargewond geraakt door een zweer gewelddadige mishandeling in Heerhugowaard. Het slachtoffer werd door de dader met zijn hoofd tegen de stoeprand geslagen.

De jongen werd op het stationsplein in Heerhugowaard aangevallen. Het slachtoffer werd aangesproken door een jongen met de vraag of hij geld kon wisselen. Toen de slachtoffer bukte om in zijn tas te kijken, werd hij geslagen en geschopt. Het slachtoffer sloeg terug maar werd vervolgens met zijn hoofd tegen een stoeprand geslagen.

De dader is er vandoor met de portemonnee van het slachtoffer. Zijn creditcard is later teruggevonden.

Sleutelwoorden:
mishandeling, heerhugowaard, aangevallen, portmonnee, slachtoffer, dader, hoofd tegen stoeprand

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)