- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zes gewonden bij ongeval Tilburg

25-07-2010

TILBURG - Door een frontale botsing tussen twee personenauto's in Tilburg zijn zondagmiddag zes gewonden gevallen, onder wie enkele kinderen.

Dat heeft de politie laten weten. De botsing vond plaats rond half zes op de Burgemeester Bechtweg.

De politie vermoedt dat één van de auto's op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. De gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

(bron: www.omroepbrabant.nl)

Sleutelwoorden:
ongeluk tilburg, frontale botsing, veel gewonden, botsing personenauto, kinderen gewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)