- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scooterrijder gewond door verkeersongeval in Spijkenisse

26-10-2012

Een scooterrijder is donderdag ochtend zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Spijkenisserbrug in Spijkenisse.

Op het fietspad richting Hoogvliet wilde de scooterrijder een fietser inhalen, maar door een nog onbekende oorzaak raakten de twee elkaar. De scooterrijder viel daardoor hard op de grond.

Het Mobiel Medisch Team en de ambulancepersoneel het slachtoffer behandeld en gestabiliseerd. Het slachtoffer is met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het fietspad was enige tijd afgesloten geweest voor sporenonderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, spijkernisse, scooter, inhalen, sporenonderzoek, afgesloten, onbekende letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)