- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met negen slachtoffers bij Beetsterzwaag

29-10-2012

Zondagavond rond 20:25 uur is er op de snelweg A7 bij de afslag Beetsterzwaag een verkeersongeval gebeurd waarbij negen mensen gewond zijn geraakt.

Bij het ongeval raakten twee van hen zijn zwaargewond. Zeven anderen zijn met lichte verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De gewonden komen uit Amsterdam, Deventer, Oldehove en Beverwijk.

Bij de afrit botste een personenauto tegen een vrachtwagen. Door de aanrijding kwam de personenauto dwars op de weg staan. Vervolgens botsten er vier auto’s tegen de personenauto. Enkele bestuurders raakten bekneld in hun auto en moesten door de brandweer worden bevrijd. Inzittenden van een passerende lijnbus hebben eerste hulp verleend na het ongeval. Ook werd de bus gebruikt als opvangplek voor de gewonden.

De snelweg is door ravage tot 00.30 in de richting van Groningen afgesloten. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, negen gewonden, slachtoffers, botsing, bestuurders bekneld

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)