- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietsster gewond door verkeersongeval in Doesburg

31-10-2012

Dinsdagochtend is er op de Ellecomsedijk (N317) bij Doesburg heeft een 14-jarige fietser letsel opgelopen, door een verkeersongeval.

Het ongeval gebeurde rond 08:00 uur richting Dieren, net na de brug over de IJssel. Het 14-jarige slachtoffer zou vanaf het fietspad de rijbaan zijn overgestoken. Daarbij werd het slachtoffer geschept door een auto, die in dezelfde richting reed. Hij is met diverse letsel naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en sloot de weg enige tijd in beide richtingen af.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letselschade, ziekenhuis, doesburg, fietser, geschept

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)