- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw mishandeld door taxichauffer in Utrecht

05-11-2012

Zaterdagnacht is een 29-jarige vrouw uit Utrecht zwaar mishandeld door een taxichauffeur door ruzie over geld.

Het slachtoffer raakte door de ruzie buiten bewustzijn. Naast de mishandeling gaat het volgens de politie ook om diefstal omdat de chauffeur iets zou hebben meegenomen van het slachtoffer.

Het slachtoffer was in Amersfoort wezen stappen en wilde rond 01::15 uur met de taxi naar Utrecht. Toen de taxi de bestemming had bereikt kwamen ze er achter dat ze de overeengekomen prijs niet op zak had. Hierdoor ontstond er ruzie waarbij de taxichauffeur haar neer sloeg, waardoor ze bewusteloos werd.

De 29-jarige vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of het om een illegale taxi gaat. Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan en zijn op zoek naar getuigen van de mishandeling.

Sleutelwoorden:
mishandeling, slachtoffer, utrecht, buiten bewust, ruzie, slaan, getuigen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)