- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobiliste gewond door modder in Twijzelerheide

07-11-2012

Woensdagmiddag is een door een nog onbekende oorzaak een automobiliste gewond geraak door een ongeval in Twijzelerheide. Haar auto was door veel modder op de weg in de slip geraakt.

De modder kwam tijdens het oogsten van mais op het weg terecht. De boer had wel waarschuwingsborden geplaatst, maar bij het bord lag al meteen modder, waardoor de automobiliste niet tijdig kon reageren. De ambulancepersoneel en brandweer hebben de automobiliste uit haar auto bevrijdt. Ze is met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het wegdek is schoongemaakt. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, slachtoffer, onderzoek, bevrijdt, modder, ambulance

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)