- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Explosie en brand bij Electrabel in Nijmegen

08-11-2012

Donderdagochtend rond 07:00 uur is er bij de energiecentrale van Electrabel in Nijmegen een explosie geweest.

Door de explosie schrikten veel omwonenden wakker omdat zij een knal gevolgd door een hard geruis hoorden. De explosie was in een ketel en er ontsnapt stoom uit de centrale. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk. Inmiddels is er een crisisteam van Electrabel in de centrale. Het geruis uit de centrale is ook in omliggende plaatsen te horen. Er komt witte rook uit het pand. Een deel van de zijkant van het gebouw is weggeblazen. Boven de centrale vliegt een helikopter.

In eerste instantie werd gesproken over een onbekend aantal vermisten. Later werd er bekend gemaakt dat er niemand is vermist of gewond geraakt. Een groot gebied rondom de centrale is afgezet en omwonenden moeten ramen en deuren sluiten bedrijven in de buurt worden ontruimd.. De brandweer verricht metingen. Het verkeer in Nijmegen staat helemaal vast.

Het verkeer in Nijmegen is vastgelopen en het scheepvaartverkeer in omgeving is ook stilgelegd.

Sleutelwoorden:
Explosie, energiecentrale, electrabel, nijmegen, gewonden, ontruimd, branweer, explosie ketel

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)