- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kettingbotsing met blikschade in Maastricht

12-11-2012

Maandagmiddag rond 12:00 uur is er op het kruispunt bij De Geusselt in Maastricht vier auto’s en een vrachtwagen op elkaar gebotst. Bij de kettingbotsing zijn er geen ernstig gewonden gevallen.

Eerst werd er opgegeven dat er sprake was van een beknelling. De hulpverlening bestond niet uit de regionale brandweer, er werden een tankauto, verschillende ambulances en een schuimblusgroep uit het aangrenzende gemeenten opgeroepen. Bij aankomst bleek het blikschade te zijn.

Door het ongeval werd er één rijstrook afgesloten waardoor er grote hinder voor het verkeer ontstond. Op de A2 in Maastricht ontstond er kilometerslange file.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, kettingbotsing, blikschade, beknelling, ernstig gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)