- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bestuurder om het leven gekomen en twee gewonden door verkeersongeval in Sint Annem

14-11-2012

Woensdagochtend is bij een verkeersongeval op de N46 Eemshavenweg (Sint Annem) een 23-jarige automobilist uit Westervelde om het leven gekomen. Twee inzittenden van de andere auto raakten zwaargewond.

Het verkeersongeval gebeurde rond 06:30 uur. De automobilist kwam door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft. Hij botste op tegemoetkomende personenauto. Daarin zaten twee mannen, de 42-jarige bestuurder uit Zijldijk en een 26-jarige passagier uit Spijk. De twee inzittenden raakten hierbij zwaargewond en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de weg tot 09:30 uur afgesloten in verband met het onderzoeken naar de oorzaak van het verkeersongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, automobilist, verkeersongeval, zwaargewond, ziekenhuis, om het leven gekomen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)