- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw overleden door brand in woning te Rotterdam

26-11-2012

Zaterdag op zondagavond is een 98-jarige vrouw overleden door een brand in haar woning.

Ze is overleden, doordat zij gewond was geraakt bij een brand in haar woning. Het vuur begon zaterdagavond in het verzorgingshuis aan het Bergwegplantsoen te Rotterdam. De brandweer had de brand snel onder controle en bleef beperkt tot één woning van het verzorgingshuis. De 98-jarige vrouw had ernstig letsel opgelopen en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed door haar verwondingen. Het vuur in het huis van de slachtoffer is vermoedelijk ontstaan door een brandende sigaret.

Sleutelwoorden:
brand, overleden, brandweer, verzorgingshuis, slachtoffer, letsel, verwondingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)