- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouwen besmeurd met sambal in Utrecht

28-11-2012

Twee vrouwen werden in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 november bij een horecagelegenheid met sambal besmeurd en moesten voor behandeling naar het politiebureau.

Omstreeks 05.45 uur kreeg de politie een melding dat twee vrouwen gewond waren geraakt bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat. Agenten gingen ter plaatse en troffen twee vrouwen, 20 en 21 jaar beiden uit Utrecht aan. De vrouwen zaten onder een rode vloeistof. Zij verklaarden zonder enige aanleiding, door twee jongens, in hun gezicht gespoten te zijn met sambal.

Het tweetal werd door de agenten meegenomen naar het bureau om hun ogen uit te spoelen. Aan het voorval hielden de vrouw rode blekken in hun gezicht over. De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u informatie, bel dan met de politie in Utrecht via 0900-8844.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, slachtoffers, sambal, behandeling, utrecht, politie, getuigen,

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)