- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Asbest vrijgekomen in Slagharen

30-11-2012

Tijdens onderhoudswerkzaamheden van woningen in de Prinses Marijkelaan en Prinses Beatrixlaan in Slagharen is er asbest vrijgekomen.

De asbestdeeltjes hebben zich verspreid over de tuinen, de stoepen en de achterpaden. Onderzoek door gespecialiseerd bureau heeft bekend gemaakt dat het gaat om een licht soort asbest. Ze nemen het vrijkomen van asbest in alle gevallen uiterst serieus en meteen een firma opdracht gegeven om het asbest op te ruimen.

De kans op verspreiding van asbest in de woningen is zeer klein. Om hierover meer zekerheid te krijgen heeft het gespecialiseerd bureau voor onderzoek kleefmonsters geplaatst. De onderzoeksresultaten zijn binnen enkele dagen bekend.

Sleutelwoorden:
slagharen, asbest, kleefmonsters, onderzoek, asbestdeeltjes, kleefmonsters

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)