- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Poging tot woningoverval door Zwarte pieten

04-12-2012

Maandagavond 3 december rond 22.15 uur, hebben twee onbekende mannen die verkleed waren als zwarte piet, een poging gedaan om een woning binnen te dringen aan de Marktstraat in Wormerveer.

De bewoner opende de voordeur nadat er was aangebeld. Hij kreeg direct strooigoed in zijn handen en de twee zwarte pieten probeerden met geweld binnen te komen. Tijdens de worsteling bij de voordeur werd de bewoner in zijn gezicht geslagen waardoor hij licht gewond raakte. Daarna vluchtten de zwarte pieten er vandoor in onbekende richting. Indien u getuige bent geweest en wellicht meer informatie heeft over deze overvallers, neemt u dan contact op met de politie.

Het is niet een onbekend fenomeen dat mensen verkleed als zwarte piet met slechte bedoelingen mensen benaderen. Maar het is de afgelopen periode nog niet eerder voorgekomen in de regio Zaanstreek-Waterland. De politie waarschuwt mensen in de Zaanstreek om hierop alert te zijn en niet zomaar de deur te openen bij vreemden als u het niet vertrouwt.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
woningoverval, geweld, dieven, overvallers, woning binnendringen, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)