- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Trienongeluk met een dodelijke afloop

06-12-2012

Donderdagochtend verongelukte een 33-jarige man uit Groningen op de onbewaakte spoorwegovergang aan de Borgercompagniesterstraat in Sappemeer.

De overgang ligt tussen het treinstation Sappemeer en De Vosholen. De 33-jarige Groninger, op het station Sappemeer, uitgestapt en stak met zijn fiets de onbewaakte overgang plotseling over. Een lege trein, komende vanuit Groningen, maakte een noodstop echter het slachtoffer overleed ter plekke.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
Treinongeval, noodstop, slachtoffer, overleerd ter plekke, dodelijke afloop

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)