- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Beschonken automobilist slaat op de vlucht na aanrijding

10-12-2012

Een 43-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondagavond 9 december in Arnhem door de politie aangehouden omdat hij na een aanrijding in Duiven was doorgereden zonder zich bekend te maken. De man bleek bovendien onder invloed van alcohol.

Op de Rijksweg, nabij de kruising met de Hamersestraat in Duiven, kwam het die zondagavond rond tien uur tot een botsing tussen de 43-jarige en een 23-jarige automobilist uit Duiven. Volgens de Duivenaar was de tegenpartij door rood gereden en na de aanrijding met gedoofde lichten doorgereden zonder zich bekend te maken. De gedupeerde Duivenaar zette de achtervolging in en waarschuwde intussen de politie. Op de Westervoortsedijk in Arnhem zagen agenten de bewuste auto rijden. De man stopte zijn auto pas pal voor het politiebureau aan de Beekstraat. Uit een ademonderzoek bleek dat de man gedronken had: bijna twee keer de limiet. Tegen de 43-jarige is proces-verbaal opgemaakt.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
automobilist, verkeersongevallen, dronken, politie, tegenpartij, arnhem

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)