- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschadeadvocaten willen 'bureauzuivering'

03-02-2010

De Vereniging van Letselschade Advocaten LSA wil breken met leden die zaken betrekken van bureaus die zich schuldig maken aan kwalijke praktijken op het gebied van declareren en onvoldoende of onjuist informeren van cliënten. De ledenvergadering van de LSA heeft eind vorige week met grote meerderheid ingestemd met het bestuursvoorstel, zo bevestigt voorzitter Peter Langstraat.

Langstraat: "Wij gaan nu eerst alle met name genoemde bureaus aanschrijven met de vraag waarom ze eventueel niet (meer) in het rijtje thuishoren". De volgende organisaties kunnen een dergelijke brief van de LSA tegemoet zien: LetselCash, Nederlandse Letselstichting, Letsel.nl, Arboclaim, Mr. Claim, Euroclaim, Jurilex en Bureau Pals. Vervolgens zal aan de LSA-leden worden bericht met welke bureaus zij (als LSA-lid) geen zaken meer mogen doen. Gebeurt dat wel, dan wordt zo'n lid geschorst. De LSA telt momenteel circa 300 leden en 150 aspirant-leden.

(bron: www.amweb.nl)

Sleutelwoorden:
Letselschade advocaten, LSA, letselschadebureaus

Schade claims

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)