- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Lange file na ongeval op A2

04-06-2010

Maasbracht - Bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Maasbracht is vrijdagmiddag rond een uur een automobilist uit Swalmen gewond geraakt. Door het ongeval ontstond een lange file.

Het ongeluk gebeurde toen de Swalmenaar met zijn busje vanaf de rechterrijstrook een auto met caravan inhaalde. Op de linker rijstrook reden drie auto's achter elkaar die af moesten remmen voor het verkeer. Het busje reed er achterop en kwam op zijn kant terecht. Alle drie de auto's en het busje raakten beschadigd. De auto met caravan werd niet geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Enkele andere betrokkenen werden ter plekke door ambulancepersoneel behandeld maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding was de rijbaan afgesloten tussen knooppunt het Vonderen en afrit Echt. Het verkeer kon langs de plaats van de aanrijding via de vluchtstrook verder rijden. Er stond een file van 9 kilometer tussen afrit Grathem en afrit Echt met ruim een half uur vertraging. Inmiddels zijn alle rijstroken weer vrij gegeven.

(bron: www.blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval a2, ongeluk a2, ongeluk maasbracht, auto ongeluk, verkeerschaos

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)